reede, 26. veebruar 2010

Majanduse tunnid

Nii järgmisel kui ülejärgmisel nädalal (3.märts, 10.märts) on õpetaja täiendkoolitusel välismaal, siis lükkame me neil kahel kolmapäeval toimuma pidanud tunnid edasi. Kui taas 17. märtsil tund on, siis otsustame, et millal me need tunnid järgi teha saame.

Tuletan meelde, et viimase suurema kodutöö juhend asub siin: www.koto.ee/viimane.pdf

teisipäev, 16. veebruar 2010

Reis Venemaale!

Kõik, kes lähevad Venemaale, palun tooge oma passid hiljemalt kolmapäevaks (17.veeb) kooli!!!

kolmapäev, 10. veebruar 2010

"Koidula veri"

www.vanemuine.ee/koidula-veri - lavastuse tutvustus.

Etendus toimub Eesti Draamateatris 15. märtsil kell 19.00. Annan mõtlemisaega järgmise kolmapäevani, siis aga ootan raha, et piletid välja osta. Nii et lähme teatrisse :)

Loomade hoiupaik

Reedel on plaanis klassiga minna Loomade hoiupaika, mis asub Viljandi mnt 24D.

Kohtume 14:20 Kalevi bussipeatuses (sõidame buss nr 57 Raku peatusesse). Klassi raha (mis tähendab, et homseks Kristile maksta 10 krooni) eest ostan loomadele toitu, kes veel soovib midagi viia, võtku ka kaasa :)

Disko

Homme, 11. veebruar on koolis disko, kooli juubeli puhul. Algus kell 19.00 pilet 20.-(kohapealt 25.-). Tulge kõik kohale!

Joonestamise õpikud

Laural ja Annil on joonestamise õpikud kadunud. Kes leiab andke tagasi!

teisipäev, 9. veebruar 2010

Moeshow

Inge palvel, annan teile teada, et Inge ootab 50.- kr moeshow jaoks enda kätte. Ta lubas, et kõik ostutšekid alles jätta ja kui raha üle jääb anda klassirahasse või tagasi maksta.

Nii et, 50 kr näppu ja Inge juurde!

kolmapäev, 3. veebruar 2010

Teater

Täna sain e-kirja, et teater Variusel tuleb välja kaks uut lavastust: "Helisev viis", kus jookseb läbi kõik see, mis juhtus 1944. aastal Eestis ja mis tähendab leiba teenida kodumaast kaugel. Seda mängitakse 8. ja 9. märtsil kell 19 Rahvusraamatukogu teatrisaalis.

Teine soovitus on vaadata etendust "Tänu tulemast", kus laval Elo ja Fr. Tuglase elu, Marie Under, Artur Adson, Muia Veetamm ja kogu selleaegset nõukogude ühiskonda iseloomustanud seltsimees. Seda mängitakse 24. ja 25. märtsil Underi ja Tuglase kirjanduskeskuses (Järve keskusest natuke Hiiu poole).

Pilet maksab 120 krooni.

Kumba etendust ja millal tahaksite vaatama minna? Mina olen nõus ka mõlemat vaatama, kui mõlema etenduse jaoks on huvilisi. Ootan vastuseid nädala lõpuni, esmaspäeval tahaks kinni juba panna, loodan, et siis ikka veel on midagi järel. Nii et olge kiired arvamust avaldama.