kolmapäev, 21. oktoober 2009

Linnuhuvilsed!

Linnuteemaline viktoriin - kes julgeb võib end proovile panna.
Head nuputamist!

Tallinna Linnuklubi korraldab järgneva 7 nädala jooksul Tallinna kooliõpilastele linnuviktoriini. Viktoriini eesmärk on parandada osalejate linnutundmist, tekitada Tallinna kooliõpilastes huvi lindude vastu ja leida tuhandete õpilaste seast üles suurema linnuhuviga noored.

Linnuviktoriinist on oodatud osa võtma kõik Tallinna koolide 5-12. klassi õpilased. Viktoriin koosneb 7 voorust ajavahemikul 12. oktoobrist – 1. detsembrini. Iga voor kestab nädal aega – teisipäevast teisipäevani.

Linnuviktoriini kodulehele pääseb Tallinna Linnuklubi kodulehe kaudu http://www.tallinna-linnuklubi.ee/linnuviktoriin

Igas voorus tuleb lahendada 4 ülesannet, mille hulgas on nii aktuaalseid linnuteemasid internetist ja loodusajakirjadest kui ka määramisülesandeid. Võisteldakse üksinda.

Vastused tuleb saata vastamistähtaja kuupäeval hiljemalt kl 20.00 aadressile vaatlused@tallinna-linnuklubi.ee Esimese vooru tähtaeg on teisipäev, 20. oktoober.

Kindlasti tuleb vastustele juurde lisada oma nimi, kool ja klass. Soovi korral võib lisaks kasutada ka varjunime, mis pannakse nime asemel tulemuste lehele.

Viktoriinis osalejad on kutsutud detsembris toimuvale Tallinna Linnuklubi iga-aastasele konverentsile, kus parimad vastajad saavad auhinnad. Peaauhinnaks on NIKONi profibinokkel.

Kui listilugejad teavad oma suguvõsast ja tutvusringkonnast noori tallinlasi, kellel on keskmisest suurem huvi looduse ja lindude vastu, siis oleme väga tänulikud, kui te edastate neile selle info linnuviktoriini toimumise kohta!

Lisainfo:
Tel. 5341 5030 (Meelis Uustal)
E-post: meelis@tallinna-linnuklubi.ee


Teate edastas:
Loodusring
Juhataja Arne Timm
info@loodusring.ee
www.loodusring.ee
Telefon 6070045

Kommentaare ei ole: